Objectius de l’OBS

· Promocionar i vetllar per la recerca sobre la radiodifusió a Catalunya per a contribuir a la millora de la qualitat i del creixement del sector.

– Realització de l’Informe anual sobre la Ràdio a Catalunya.

– Execució d’estudis sectorials i projectes de recerca específics.

· Fomentar la coordinació amb altres grups de recerca arreu de Catalunya, l’Estat espanyol o l’estranger per a potenciar l’intercanvi de coneixements i establir projectes de recerca transuniversitaris i multidisciplinaris.

· Fomentar el debat i la trobada de manera constant i regular entre els actors del sector per tal de tractar aspectes específics que influeixen en l’evolució de la ràdio a Catalunya en el seu futur a curt, mig i llarg termini.

– Organització de les futures edicions del Congrés de la Ràdio a Catalunya, de caràcter plurianual, donant continuïtat a les edicions anteriors (1996, 2003 i 2006) d’aquesta trobada científica, acadèmica i professional.

– Realització d’activitats de trobada i debat sobre aspectes concrets del mitjà radiofònic, proposades pel Comitè Científic de l’Observatori, amb la voluntat d’abordar aspectes concrets d’interès pels actors del sector.

· Col·laborar amb altres organismes públics, privats, professionals o acadèmics que realitzin activitats relacionades amb la radiodifusió en l’àmbit local, nacional, estatal i/o internacional.

· L’Observatori de la Ràdio a Catalunya es constitueix com un organisme independent que garanteix la qualitat de la recerca en matèria de radiodifusió a Catalunya.

Observatori de la ràdio a Catalunya - objectius

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist