En el marc del MAC 2021, l’Observatori de la Ràdio a Cayalunya va coordinar 4 sessions

La ràdio musical. Que està passant en el consum de ràdio musical?

Ponència a càrrec de José Andrés Gabardo (director tècnic de l’Asociación para la Investigación de Medios de Comunicación – AIMC)

Presentador: Raúl Domingo de Blas (fundador i CEO de Know Media)

S'està reproduint actualment

L’Estudi General de Mitjans, des de fa dècades, el termòmetre més fiable que existeix sobre el consum de ràdio i el dels altres mitjans en general. Un dels seus màxims directius explicar, d’entre els canvis que s’han produït en l’entorn mediàtic, aquells que afecten la ràdio musical.

Megatendències d’escolta d’àudio als Estats Units. La ràdio i els nous escenaris de competència a partir de l’entorn digital

Ponència a càrrec de Gabriel Soto (director de recerca d’Edison Research)

Presentador: Raúl Domingo de Blas (fundador i CEO de Know Media)

S'està reproduint actualment

Què està succeint en el mercat de la ràdio musical als Estats Units i altres mercats? Com és el consum de ràdio i de música a partir de les dades de l’estudi InfiniteDial? Com els oients descobreixen la nova música i com és el seu comportament segons els dispositius que escolten? En aquesta sessió, s’explicaran algunes de les últimes tendències en hàbits d’escolta als Estats Units partint dels resultats de tres estudis d’Edison Research que tenen una àmplia difusió a la indústria: The Infinite DialShare of Ear i el Latino Podcast Listener Report.

Les grans cadenes musicals i el nou context musical

Taula rodona amb Vicent Argudo (director de cadenes musicals a PRISA Radio), Javier Llano (director de les cadenes musicals del Grupo COPE), Patricio Sánchez (director de les cadenes musicals Atresmedia) i Ernest Codina (coordinador de RAC105) Moderador: Raúl Domingo de Blas (fundador i CEO de Know Media)

S'està reproduint actualment

Les grans majors de la ràdio musical a Espanya i Catalunya es troben confrontades des de fa anys a un repte important: el de fer front al nou entorn digital marcat per les plataformes online, els nous hàbits de consum i la varietat de dispositius de recepció. Els seus directius ens explicaran la seva visió sobre el tema i quines són les seves estratègies de futur.

La ràdio musical. Noves experiències de ràdio musical

Taula rodona amb Carles Aledo (cap d’iCAT FM), Molo Cebrián (podcaster a Spotify), Carlos Galán (fundador i CEO de Subterfuge Radio) i Marta Salicrú (periodista musical i directora de Radio Primavera Sound)

Moderador: Bruno Sokolowicz (periodista, presentador i emprenedor)

S'està reproduint actualment

L’entorn en què es produeix l’emissió i el consum de música està canviant des de fa anys. En el camp de la ràdio i en el de les plataformes s’estan produint noves experiències d’èxit. En aquesta sessió ens farem ressò d’algunes d’elles.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist