AvísLegal

Aquest portal, que el seu titular és Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb NIF ESQ0818002H, domicili a l’Edifici A. Campus Universitari UAB. 08193 Bellaterra (Barcelona), està constituït pels llocs web associats als dominis observatoriradio.com. Tota persona que accedeixi a observatoriradio.com assumeix el paper d’usuari, comprometent-se a l’observança i compliment rigorós de les disposicions aquí escrites, així com a qualsevol altra disposició legal que fora d’aplicació.

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a observatoriradio.com i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Aspectes tècnics

observatoriradio.com no assumeix les responsabilitats que es puguin derivar de problemes o fallades tècniques en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de observatoriradio.com

Responsabilitat dels continguts

Els textos, gràfics i imatges aliens a titular de observatoriradio.com i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués suscitar respecte a aquests.

El titular reconeix a favor dels col·laboradors seus drets de propietat intel·lectual i industrial, no implicant el seu sol esment o aparició en el lloc web l’existència de drets o cap responsabilitat sobre aquests, com tampoc respatller, patrocini o recomanació per part d’aquest.

Per realitzar qualsevol tipus d’observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot realitzar-se a través del correu electrònic.
info@observatoridelaradio.cat
El titular permet i autoritza expressament a què tercers puguin redirigir directament als continguts concrets de observatoriradio.com.

observatoriradio.com no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir al portal. observatoriradio.com tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

observatoriradio.com es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb l’objectiu de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

observatoriradio.com no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

observatoriradio.com tampoc es responsabilitza dels possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan procedeixi de fonts alienes a nosaltres.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats al portal.

Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, explotació, distribució i comercialització, requereix en tot cas de l’autorització escrita prèvia per part de la titular del portal. Qualsevol ús no autoritzat prèviament es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l’autor.

Usos de galetes

observatoriradio.com pot utilitzar galetes (arxius d’informació que el servidor envia a l’ordinador de qui accedeix a la pàgina) per dur a terme determinades funcions que són considerades imprescindibles per al correcte funcionament i visualització del portal.

Les galetes utilitzades tenen, en tot cas, caràcter temporal, amb l’única finalitat de fer més eficaç la navegació, i desapareixen en acabar la sessió de l’usuari. En cap cas aquestes galetes proporcionen per si mateixes dades de caràcter personal i no s’utilitzaran per a la recollida d’aquests.

Mitjançant l’ús de galetes també és possible que el servidor on es troba la web reconegui el navegador utilitzat per l’usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla, permetent, per exemple, l’accés dels usuaris que s’hagin registrat prèviament a les àrees o serveis reservats exclusivament a ells sense haver de registrar en cada visita.

També es poden utilitzar per mesurar l’audiència, paràmetres de trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades, etc…, sent en aquests casos galetes prescindibles tècnicament però beneficioses per a l’usuari.

Aquest lloc web no s’instal·larà galetes prescindibles sense el consentiment previ de l’usuari.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser alertat de la recepció de galetes i per impedir la seva instal·lació al seu equip. Pot consultar les instruccions del seu navegador per ampliar aquesta informació.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist